انتشارات هنگام هنر

ناشر تخصصی هنر

انتشارات هنگام هنر

ناشر تخصصی هنر

طبقه بندی موضوعی

منابع کنکور دکترای هنر سراسری (کنکور آزاد از سال 95 با سراسری ادغام شده و کسانی که می خواهند در دانشگاه آزاد پذیرفته شوند هم باید در کنکور سراسری شرکت نمایند)

 

رتبه 5 سال 96 هم از داوطلبینی است که از خدمات ما استفاده نموده اند. 

 

ما تنها موسسه ای هستیم که تضمین می دهیم که در کنکور سال آینده در حد رتبه تک رقمی از منابع ما سئوال خواهد آمد. 

 

 

آدرس ما : تهران. انقلاب . خ جمالزاده شمالی. پلاک 260 . طبقه 5 واحد 19 . 

 

تلفن تهیه منابع: 

 

021-66945240

کانال تلگرامی 

honarkonkur@

 

کنکور امسال دکتری سراسری و آزاد که در قالب یک کنکور هستش، در اسفند 96 برگزار خواهد شد

 

کنکور دکتری هنر خوشبختانه از سال 96 گرایشی شده است و امسال در گرایشهای مختلفی از جمله تئاتر، ادبیات نمایشی، طراحی لباس، طراحی صنعتی، انیمیشن، گرافیک، نقاشی، هنر اسلامی، پژوهش هنر، تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر ... پذیرش داشتیم که جالب این است که در خیلی از این گرایشها ما پذیرش به صورت بورس خارج از کشور داشتیم. 

 

لازم به ذکر است که 

 برای رشته های هنری (پژوهش هنر، هنر اسلامی، صنایع دستی، موزه داری، سینما، رادیو، کارگردانی، ادبیات نمایشی، تولید سیما، بازیگری، تهیه کنندگی، عکاسی، نقاشی، ارتباط تصویری، تصویرسازی، تصویر متحرک، طراحی پارچه و لباس، نمایش عروسکی، فرش، طراحی صنعتی، آهنگسازی، نوازندگی ساز جهانی، نوازندگی ساز ایرانی، موسیقی شناسی و ... ) در کنکور دکتری سراسری یک رشته دکتری هنر وجود دارد که عبارت است از :پژوهش هنر

البته دکتری رشته فلسفه هنر هم هست که داوطلب باید در کنکور دکتری رشته فلسفه شرکت کند و ظرفیت پذیرش آن ده نفر روزانه و ده نفر شبانه است و عملاً رقابت در این رشته برای داوطلبین هنر(فقط با مدرک ارشد فلسفه هنر بچه های هنری می تونن شرکت کنن) بسیار سخت است. چون تمام سوالات در حد دکتری فلسفه است و رقبای شما هم همگی فلسفه خوانده اند و رقابت بسیار سنگینی است ولی قطعا قبولی محال نیست. ولی  قبولی در رشته پژوهش هنر برای ارشد تمام رشته های هنری یکسان است. 

 

 تعداد شرکت کنندگان رشته پژوهش هنر  سال 1395 حدود 1700 نفر بوده و ظرفیت پذیرش دوره دکتری پژوهش هنر سال 1395 در مجموع 71 نفر در دوره های روزانه، شبانه ، غیرانتفاعی و پردیس بوده است.

تعداد شرکت کنندگان در سال 1396 به 2800 نفر رسید که اطلاعات پذیرش آنها در زیر آمده است:

 

ظرفیت پذیرش 83 نفر (اصلاً به این ظرفیت توجه نکنین؛ دلیلش را در ادامه گفته ام)

 

 

 

تلفن تهیه منابع: 

021-66945240

 

 

آخرین رتبه فرد قبولی مجاز به شرکت در دوره روزانه 685  : (نکته: به نظرم در رشته پژوهش هنر در اون بخشی که گرایشی است رتبه 685 هم امکان قبولی در دوره روزانه را دارد. دلیلش را در پایین آورده ام)

 

 

 

آخرین رتبه فرد قبولی مجاز به شرکت در دوره های غیر روزانه 2780

 

 

 

جالب توجه اینکه امسال پژوهش هنر گرایشی شده و در گرایشهای طراحی لباس(با گرایش طراحی با نرم افزار) طراحی صنعتی(با چند گرایش کیف و کفش و اسباب بازی، طراحی تعاملی، طراحی و مدیریت، طراحی و نوآوری، طراحی مالی،) انیمیشن(با گرایشهای طراحی بازی، تصویرسازی و تبلیغات)، گرایش ادبیات نمایشی، گرایش انیمیشن و سینما، گرایش نقاشی مدرن، گرایش شیشه، چندرسانه ای، گرافیک، دانشجو می پذیرند و جالب اینکه همه اینها بورس خارج از کشور هستند و این عالیه.

 

پس رقابت در هر یک از گرایشهای زیر فقط برای داوطلبان همان گرایش است. یعنی طبیعتا کسی با فوق لیسانس سینما نمی تواند در گرایش طراحی پارچه انتخاب رشته نماید. و همچنین ممکن است داوطلبی با فوق لیسانس طراحی لباس رتبه اش در پژوهش هنر در کنکور دکتری 150 باشد ولی این داوطلب در بین داوطلبان با ارشد طراحی لباس رتبه یک کسب کرده باشد.

 

سیستم گرایشی اعمال شده در بعضی کد رشته های امسال که اکثراً هم بورسیه خارج از کشور هستند یک فرصت استثنایی برای داوطلبان همان رشته است که ممکن است در سالهای آینده تکرار نشود.

 

پس فرصت را غنیمت شمرید.

 

توصیه جدی: هر داوطلبی با توجه به نوع رشته کارشناسی ارشد خود، کدرشته های گرایشی را انتخاب کند. یعنی اگر کسی کارشناسی ارشد سینما دارد تحت هیچ شراطی کد رشته پژوهش هنر که گرایش طراحی لباس یا طراحی صنعتی است را انتخاب نکند. چون طبیعتاً هم یک کدرشته را از دست داده و هم او را در آن گرایش هیات مصاحبه کننده انتخاب نمی کنند.

 

نکته جدی: امسال همه چیز نسبت به سالهای قبل تغییر کرده و همه کسانی که برای دوره روزانه مجاز به انتخاب رشته شده انند شانس قبولی در کنکور دکتری را دارند. به همان دلیلی که قبلاً توضیح دادیم: چون کسی با رتبه 200 ممکن است نفر اول در بین همه شرکت کنندگان با کارشناسی ارشد طراحی صنعتی یا طراحی پارچه و لباس یا ادبیات نمایشی باشد. پس اصلاً به رتبه فکر نکنید.

 

تبصره: نکته بالا فقط برای کدرشته هایی است که گرایششان مشخص شده است.

 

رقابت بین کدرشته هایی است که گرایششان مشخص نیست.

 

در گرایش پژوهش هنر 30 نفر پذیرش روزانه وجود دارد و 8 نفر شبانه و 12 نفر پردیس

 

در گرایش تئاتر : 3 نفر دانشگاه تهران روزانه

 

در گرایش ادبیات نمایشی : 1 نفر دانشگاه تربیت مدرس بورس خارج از کشور دارد

 

در گرایش : تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی 8 نفر روزانه 4 نفر نوبت دوم یا شبانه.

 

در گرایش هنر های اسلامی 9 نفر روزانه که دانشگاه تربیت مدرس سه نفر گرایش نقاشی می خواهند و عملاً شانس بچه های نقاشی بیشتره. تربیت مدرس 2 نفر هم هنرهای اسلامی با گرایش نقاشی ایرانی نوبت دوم(شبانه) می خواهد.

 

دانشگاه الزهرا دو نفر گرایش طراحی لباس : بورس خارج از کشور فقط زن می خواهد.

 

طراحی صنعتی 8 نفر که دونفرشان خانم باید باشند چون در دانشگاه الزهرا هستن و جالبه که هر 7 نفر بورس خارج می شن. و بقیه از طریق دانشگاههای بوعلی، شیراز، هنر اصفهان و علم و صنعت ایران بورس خواهند شد.

 

انیمیشن 6 نفر بورس خارج می گیرند که 3 نفر دانشگاه اصفهان، یک نفر دانشگاه هنر تبریز و دونفر خانم هم دانشگاه الزهرا بورس می کند

 

گرایش «انیمیشن و سینما» 1 نفر: دانشگاه تربیت مدرس یکنفر با عنوان انیمیشن و سینما بورس خارج می کند که احتمال جذب بچه های سینما و انیمیشن فقط در آن وجود دارد.

 

گرایش نقاشی مدرن: 1 نفر دانشگاه تربیت مدرس بورس خارج از کشور می کند.

 

گرایش گرافیک 1 نفر: دانشگاه هنر اصفهان بورس خارج از کشور.




 

مشاوره رایگان: 09109999644

 

تلفن تهیه منابع: 

021-66945240

 

 

تاثیر آزمون تستی 50 درصد و مصاحبه 50 درصد است. ولی طبیعتاً برای ورود به مصاحبه باید رتبه لازم را کسب نمایید و تنها راه ورود به مصاحبه نمره کتبی و تراز بالا است. نمره کتبی خود در مصاحبه و نگرش اساتید بسیار موثر است. برای مصاحبه مقاله علمی پژوهشی و توانایی دانشجو بسیار مهم است. در نگارش مقالات علمی پژوهشی و تبدیل پایان نامه خود به کتاب هم ما به شما مشاوره لازم را خواهیم داد.

 

 

313

 

الف) زبان انگلیسی با ضریب 1

 

ب) استعداد تحصیلی با ضریب 1

 

ج) دروس پایه شامل:

۱- تاریخ هنر ایران و جهان با ضریب 4

 ۲- هنر و تمدن اسلامی با ضریب 4

 

پس در کسب رتبه و تراز بالا دروس تخصصی اهمیت بسیار بالایی دارند به نحوی که اگر داوطلبی در دروس تخصصی درصد بالای 50 کسب نماید بدون شک رتبه ای زیر 5 کسب خواهد نمود. یعنی از 90 سئوال شما 45 سئوال را پاسخ دهید. 

 

نکته اساسی: ما تضمین می دهیم که در حد رتبه تک رقمی از بسته آموزشی ای که ما در اختیارتان قرار خواهیم داد سئوال مطرح خواهد شد. اگر در حد رتبه تک رقمی سئوال از جزوات ما نیاید تمام هزینه را به شما برمی گردانیم(رتبه 5 سال 96 از منابع ما استفاده کرده اند و با 45 درصد تخصصی که زده اند پذیرفته شده اند).  

 

314

 

گرایش های کنکور دکتری هنر در سال 1396 عبارت بودند از: 

۱) پژوهش هنر

۲) تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی

3) حکمت هنر های دینی

4) طراحی لباس

4) انیمیشن

5) ادبیات نمایشی

6)تئاتر(البته از سال 97 کنکور دکتری تئاتر مجزا برگزار می شود و فقط کسانی که ارشد کارگردانی و ادبیات نمایشی دارن می تونن شرکت کنن)

7) نقاشی

8) طراحی صنعتی

9) چندرسانه ای

10)انیمیشن و سینما

11) گرافیک

 

315

 

تمامی رشته‌های هنر، باستان‌شناسی، فرهنگ و زبان‌های باستانی، ایران‌شناسی

 

تلفن تهیه منابع: 

021-66945240

 

تلفن مشاوره

 

 

09109999644

 

 

 

 

 بسته دکتری پژوهش هنر سراسری ما شامل موارد زیر است:

 

1-  تاریخ هنر ایران و جهان تالیف دکتر جودی و استاد رجبی ویرایش اردیبهشت 1396

 

 

دانلود نمونه جزوه تاریخ هنر ایران و جهان 

                                                                                                                       

2-  هنر و تمدن اسلامی  تالیف دکتر نسا جودی ویرایش اردیبهشت 1396

 

دانلود نمونه کتاب هنر و تمدن اسلامی 

 

                                                                                                                                        

3- استعداد تحصیلی

4-  زبان عمومی

5- کتاب مجموعه آزمونهای دکتری پژوهش هنر-تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر سالهای گذشته با پاسخ تشریحی تالیف استاد رضایی(از اولین دوره تا آخرین دوره)

 

جهت دانلود رایگان دفترچه سؤالات چهارگزینه‌ای مجموعه پژوهش هنر؛ شامل گرایش‌های زیر:

 

۱) پژوهش هنر

 

۲) تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی

 

می‌توانید از لینک زیر استفاده نمایید:

 

دانلود مجموعه سؤالات آزمون دکتری ۹۵ – ۹۶ مجموعه پژوهش هنر

 

 

 

 

 

نحوه مصاحبه کنکور دکتری پژوهش هنر چگونه است و چه سوالاتی مطرح می شود؟

 

 

 

اهمیت مصاحبه 50درصد و نمره کتبی 50 درصد است. در سالهای گذشته رتبه های تک رقمی داشته ایم که به علت نداشتن مقاله و کتاب و خوب پاسخ ندادن به سئوالات در جلسه مصاحبه اصلا قبول نشده اند و بالعکس داوطلبینی هم داشته ایم که با رتبه های بالای صد و با رزومه خوب روزانه دانشگاههای برتر قبول شده اند.

 

 سال گذشته بعضی دانشگاهها مثل دانشگاه تهران، آزمون کتبی برگزار کردند برای مرحله دوم و برخی دانشگاهها خیر. 

 

در جلسه مصاحبه معمولا سئوالاتی مربوط به پایان نامه ارشدتون و موضوعی که قصد دارید برای دکتری روی آن کار کنید پرسیده می شود.

 

همچنین سئوالات علمی در زمینه های مختلف هنر مطرح می شود و خصوصا مرتبط با مقطع ارشدتون.

 

زبان انگلیسی از شما پرسیده می شود. یا اینکه کتابی به شما می دهند و می گویند بخوان و ترجمه کن. و یا خودت را به انگلیسی معرفی کن و یا خلاصه پایان نامه ارشدتان را به انگلیسی بگو.

 

 تلفن تهیه منابع: 

021-66945240

 

مقاله علمی پژوهشی بیشترین تاثیر را دارد. چون اساتید می خواهند دانشجویی را پذیرش کنن که بتواند مقالات زیادی بنویسد که برای رزومه دانشگاه و خود آنها هم مفید باشد. پس سعی کنید اساتید را متقاعد کنید که می توانید در مقطع دکتری مقالات زیادی بنویسید. در این مدت باقیمانده تا زمان کنکور تا می توانید مقاله و پذیرش کتاب و مقاله تهیه کنید. مقالات آی اس آی و علمی پژوهشی. رزومه سازی هم نکنین. بیشتر مجلات آی اس آی که در مراکز تدوین مقاله غیرمجاز در میدان انقلاب از آنها نام برده می شود، تقلبی هستند. 

 

 

 

 

تلفن مشاور جهت تهیه کتب و جزوات و مشاوره مقاله و رزومه تحصیلی 

تلفن تهیه منابع: 

 

021-66945240

 

آزمون آنلاین دکتری پژوهش هنر

آزمون اینترنتی دکتری پژوهش هنر

آزمون بدون کنکور دکتری پژوهش هنر

آزمون حضوری دکتری پژوهش هنر

آزمون مرحله ای دکتری پژوهش هنر

آمادگی آزمون دکتری پژوهش هنر

انتخاب رشته دکتری پژوهش هنر

بدون کنکور دکتری پژوهش هنر

برنامه آزمون آزمایشی دکتری پژوهش هنرسنجش

برنامه ریزی دکتری پژوهش هنرسنجش

برگزاری آزمون دکتری پژوهش هنر

بسته آموزشی دکتری پژوهش هنر

بسته های آموزشی دکتری پژوهش هنر

بودجه بندی آزمونهای آمادگی کنکور دکتری پژوهش هنر

تاریخ برگزاری آزمونهای آزمایشی دکتری پژوهش هنر

تاریخ کنکور دکتری پژوهش هنر

تدریس خصوصی دکتری پژوهش هنر

تقسیم بندی ازمون ازمایشی دکتری پژوهش هنر

تکمیل ظرفیت دکتری پژوهش هنر

ثبت نام آزمون دکتری پژوهش هنر

ثبت نام آزمون های آزمایشی دکتری پژوهش هنر

جزوات

جزوات دانشگاه تهران دکتری پژوهش هنر

جزوات دکتری پژوهش هنر

جزوه دکتری پژوهش هنر

خرید منابع آزمون دکتری پژوهش هنر

دانلود تست دکتری پژوهش هنر

دانلود جزوه دکتری پژوهش هنر

دانلود رایگان سوالات آزمون های اخیر دکتری پژوهش هنر

دانلود رایگان منابع آزمون دکتری پژوهش هنر

دانلود رایگان پاسخنامه تشریحی آزمون دکتری پژوهش هنر

دانلود رایگان کلید سوالات آزمون های اخیر دکتری پژوهش هنر

دانلود روش تست زنی دکتری پژوهش هنر

دانلود سؤالات کنکور مهندسی دکتری پژوهش هنر

درصد قبولی دکتری پژوهش هنر

درصدهای دکتری پژوهش هنر

دروس تخصصی دکتری پژوهش هنر

دروس تخصصی کنکور دکتری پژوهش هنر

دریافت رتبه ی آزمون

رتبه 1 دکتری پژوهش هنر

رتبه برای قبولی در دکتری پژوهش هنر

روش تست زنی بدون معلومات دکتری پژوهش هنر

زمان آزمون آزمایشی دکتری پژوهش هنر

زمان اجرای آزمون آزمایشی دکتری پژوهش هنر

زمان اعلام نتایج کنکور دکتری پژوهش هنر

زمان بندی ازمون های ازمایشی سنجش

زمان توزیع دفترچه ثبت نام آزمون دکتری پژوهش هنر

سر فصل امتحانات دکتری پژوهش هنر

سرفصل ازمونهای آزمایشی دکتری پژوهش هنر

سرفصل دروس آزمون دکتری پژوهش هنر

سرفصل های آزمون آزمایشی دکتری پژوهش هنر

سوالات رایگان دکتری پژوهش هنر

سوالات کنکور آزمایشی دکتری پژوهش هنر

فروش بسته آموزشی دکتری پژوهش هنر

فروش جزوات دکتری پژوهش هنر

قبولی تضمینی آزمون دکتری پژوهش هنر

مشاوره رایگان آزمون دکتری پژوهش هنر

مشاوره و برنامه ریزی آزمون دکتری پژوهش هنر

مشاوره کنکور آزمایشی دکتری پژوهش هنر

منابع دکتری پژوهش هنر

موسسات برگزار کننده کنکورهای ازمایشی دکتری پژوهش هنر

موسسات کنکور تدریس کننده دکتری پژوهش هنر

نتایج آزمون دکتری پژوهش هنر

هزینه آزمون آزمایشی دکتری پژوهش هنر

پک آموزشی دکتری پژوهش هنر

پکیج آموزشی دکتری پژوهش هنر

کارنامه قبولی دکتری پژوهش هنر

کلاس‌های کنکور دکتری پژوهش هنر

کنکور آزمایشی دکتری پژوهش هنر

کنکورهای آزمایشی دکتری پژوهش هنرسنجش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">